Contacteaza-ne chiar acum la numerele de telefon 0731 698 941 sau 0762 552 222.

Programare web

Informatii despre serviciile de programare web

Ce este programarea web?

Prin programare web intelegem realizarea unor aplicatii online (web-based) menite sa-ti usureze munca si sa-ti valorifice timpul.

In ultimii ani, prin serviciile de programare web am dezvoltat aplicatii de contabilitate online, de gestiune stocuri pentru magazine si de gestiune comenzi/tracking pentru companii de curierat. Iata cateva exemple de aplicatii de programare web pe care echipa noastra le poate furniza:

Aplicatiile de programare web dezvoltate de noi sunt de sine statatoare sau integrabile in site-ul sau aplicatia web pe care o ai deja.

Platforma noastra CMS

Echipa noastra de programatori a dezvoltat in ultimii 5 ani o platforma complexa pentru gestiunea continutului unui site sau a unei aplicatii web. Platforma CMS este actualizata si imbunatatita in mod continuu, reusind astfel sa fie la curent cu cele mai noi tehnologii web.

Diferenta dintre CMS-ul nostru si celelalte solutii open source este aceea ca platforma noastra este personalizata pentru a se potrivi exact nevoilor tale. Iata cateva din beneficiile pe care le poti avea folosind platforma noastra:

 • securitate

  Securitate

  Cel mai important aspect il reprezinta securitatea. Accesul in interfata de administrare se face intr-un mod securizat folosind cele mai noi tehnici de protejare impotriva accesului neautorizat.

 • responsive

  Responsive

  Interfata de administrare se adapteaza oricarui dispozitiv, astfel vei putea administra site-ul sau aplicatia web de pe un laptop, un smartphone sau o tableta.

 • management utilizatori

  Management utilizatori

  Poti crea conturi noi de administrare si le poti modifica sau sterge pe cele deja existente in orice moment. Poti seta si nivelul de acces pentru fiecare cont.

 • log

  Jurnal de acces

  Poti vedea in orice moment angajatii care s-au conectat la interfata de administrare (data si ora autentificarii, adresa IP). Tot in acest jurnal poti vedea orice tentativa de accesare frauduloasa a conturilor.

 • backup

  Backup

  Genereaza si descarca pe calculatorul tau in orice moment un backup complet al site-ului sau aplicatiei web. In backup sunt incluse atat fisierele, cat si bazele de date.

 • seo

  SEO

  Modifica in orice moment meta-tag-urile pentru fiecare pagina din site-ul tau. In felul acesta iti poti realiza singur optimizarea pentru motoarele de cautare.

 • informatii social media

  Informatii social media

  Ai acces imediat la statisticile social media referitoare la site-ul sau aplicatia ta web.

 • informatii server

  Informatii server

  Obtine rapid informatii (sistem de operare, versiune PHP, versiune MySQL, adresa IP si multe altele) despre serverul pe care se afla site-ul sau aplicatia ta.

In plus, am dezvoltat si urmatoarele module suplimentare care te vor ajuta in relatia cu potentialii sau actualii clienti:

 • newsletter

  Newsletter

  Trimite mesaje clientilor chiar din panoul de administrare!

  • Gestioneaza simplu si eficient utilizatorii inscrisi la newsletter
  • Exporta utilizatorii inscrisi pentru utilizarea lor in alta aplicatie
  • Trimite mesaje complexe care pot contine imagini, link-uri, tabele si multe altele
  • Expedierea se face temporizat! In acest fel toate mesajele tale vor ajunge la destinatie.
  • Consulta istoricul expedierilor pentru a vedea ce mesaje ai trimis
 • chat

  Live support

  Vorbeste direct cu clientii chiar din panoul de administrare!

programare web

Module pentru platformele existente

Dezvoltam module si plugin-uri pentru platformele open source existente pe piata (Wordpress, Joomla, Drupal, Magento, OpenCart, Prestashop etc.). Fie ca ai nevoie de un modul pentru trimiterea de newslettere, un modul pentru afisarea cursului valutar sau un modul pentru afisarea programului TV, noi te vom ajuta!

wordpress joomla magento opencart drupal prestashop oscommerce concrete zencart eengine dot

Ai deja un site web construit pe o platforma open source si ai nevoie de un modul nou? Atunci ai ajuns unde trebuie, echipa noastra te poate ajuta cu servicii de programare web!

Aplicatii iOS si Android

Tehnologia avanseaza foarte repede si informatia trebuie sa circule de la o sursa la alta intr-un timp foarte scurt. Intelegand acest fenomen, echipa noastra te ajuta cu dezvoltarea de aplicatii iOS sau Android pentru telefonul mobil sau tableta, aplicatii care mentin in permanenta informatia actualizata si iti faciliteaza contactul cu clientii.

Desigur, nu am uitat si de partile distractive ale dispozitivelor mobile: jocurile si divertismentul. Te putem ajuta si cu acestea, nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe detalii.

Noutati din blogul nostru: