Ore diferite, mesaje diferite

Ai vazut caruselul de imagini de pe site-ul agentiei noastre? Foarte probabil, dar mai mult ca sigur nu ai vazut ca acesta afiseaza mesaje diferite in functie de ora la care accesezi pagina.

Noaptea te poti delecta cu imaginea aceasta:

Si dimineata cu aceasta:

Integrare ERP pentru clientul nostru Fox Tools & More

In ultimele luni am fost bucurosi sa construim o noua aplicatie online pentru unul dintre clientii nostri mai vechi, Fox Tools & More.

I-am ajutat sa isi integreze sistemul ERP (ASiS) pe baza caruia functioneaza compania lor intr-un magazin online / CRM pentru a facilita interactiunea cu clientii B2B.

  • sincronizare one-way in timp real intre clienti / produse / vanzari si ERP
  • verificare stoc in timp real in patru gestiuni din orase diferite
  • plasare comanda din aplicatie direct in ERP
  • statistici comenzi si istoric disponibil pentru clienti cu informatii direct din ERP
  • statistici vanzari / activitate clienti pentru administratori
  • autentificare clienti prin SMS pentru o securitate sporita

Punctul nu face diferenta in GMail

Dupa cum spune si titlul, la Google punctul nu face diferenta. Mai exact, daca ai o adresa de GMail poti adauga unul sau mai multe puncte intre litere si toate mail-urile se primesc automat catre adresa principala.

Sa presupunem ca adresa ta este numeletau@gmail.com. Toate mesajele trimise pe adrese de forma numele.tau@gmail.com, nu.me.le.tau@gmail.com, num.elet.au@gmail.com etc. vor fi primite pe adresa principala numeletau@gmail.com.

Insa nu vei putea raspunde de pe aceeasi adresa, raspunsul va fi trimis de pe adresa de e-mail principala.

Nofollow sau Dofollow pentru link-urile catre retelele de socializare

Cum trebuie sa procedezi atunci cand vrei sa adaugi o legatura de la site-ul tau de prezentare catre retelele de socializare pe care folosesti?

Adauga un link direct dofollow catre profilele din retelele de socializare!

Daca adaugi legaturi nofollow nu iti vei mari PageRank-ul, vei opri insa transmiterea de link juice si astfel vei diminua sansele ca acele pagini sa apara in rezultatele Google la cautarea dupa numele brandului.

Publicat pe Categorii SEO & SEM

Reclama pe LinkedIn

In urma cu ceva timp LinkedIn a introdus doua noi sisteme de promovare pe site: CPC si CPM.

LinkedIn pune la dispozitie o baza de date foarte mare ce contine informatii utile pentru targetarea unor segmente specifice de audienta, in functie de pozitia in cadrul companiei, afilierea profesionala,  industria in care activeaza, varsta, educatie etc.

Costurile aproximative sunt de 2 Euro/click pentru o reclama CPC si 3 Euro/mia de afisari pentru CPM.

Avand in vedere faptul ca LinkedIn are un total de 281.606 utilizatori din Romania dintre care 72.893 au pozitii de top management, costurile atat de mari sunt explicabile.

Reclama pe LinkedIn este perfecta pentru produse de lux, vacante, electronice scumpe, MBA-uri etc.

 

Publicat pe Categorii Social Media

Business WordPress Theme

Astazi va oferim o tema gratuita pentru WordPress. Este o tema premium pe care ne-am hotarat sa o distribuim gratuit tuturor posesorilor de bloguri :)

Business WordPress Theme

Business WordPress Theme este o tema business/corporate pentru WordPress. Se potriveste oricarui tip de site datorita variatiilor de culoare pe care le puteti face din panoul de administrare.

Tema este tradusa in Romana, Engleza, Spaniola, Germana si Italiana. Puteti adauga si alte traduceri foarte usor.

Printre elementele care evidentiaza tema noastra se numara: 100+ shortcode-uri cu un numar infinit de combinatii posibile si pagina speciala pentru portofoliu.

Business WordPress Theme vine cu o documentatie completa.

https://www.voitin.com/blog/wp-content/plugins/downloads-manager/img/icons/default.gifFisier: Business WordPress Theme
Descriere: Tema WordPress gratuita
Descarcari: 3375

Daca iti place tema nu uita sa o recomanzi pe Facebook, Twitter sau Google+ :)

Publicat pe Categorii Freebies

Facebook va face videoclipuri pentru utilizatorii decedati

Facebook va schimba politica pentru profilele utilizatorilor decedati. Incepand de vineri, Facebook va lasa active si publice profilele celor decedati, pana acum profilele erau vizibile doar prietenilor persoanei in cauza.

Tot vineri au fost introduse si videoclipurile de tipul „Look Back” care vor contine fotografii, momente importante si postari din viata decedatului. Aceste videoclipuri pot fi generate automat de catre persoanele interesate.

Acest tip de videoclip a fost introdus la a 10-a aniversare a retelei de socializare si s-a dovedit un adevarat succes, fiind folosit de peste 100 de milioane de utilizatori.

Top 3 companii pentru un internship de succes

internship

1. Internship la Facebook

Reteaua de socializare ocupa locul 1 in topul nostru pentru angajarea internilor. Are un rating de 4.6 din 5 oferit de Glassdoor.

„Cultura este foarte tare si are o mare putere pentru a te face sa ramai. Programul pentru interni este foarte bun si toata lumea este fericita cand vin noi interni” a spus un inginer de software de la Facebook.

2. Internship la Google

Gigantul Google a fost in topul listei in anii 2012 si 2013, fiind depasit in 2014 de Facebook. Ratingul sau este tot de 4.6.

„Avand oportunitatea de a participa la toate lucrurile minutate pe care le dezvolta si a face parte din crearea unor produse noi este o experienta exceptionala, in special daca este inca student” spune un intern de la Google.

3. Internship la Qualcomm

Qualcomm este o companie cunoscuta pentru tehnologia mobila dezvoltata. Aceasta are un rating de 4.5.

„Internii sunt automat luati in vedere pentru un viitor internship sau chiar pentru un job full-time” spune un angajat al companiei.

Publicat pe Categorii Noutati