Baza de date auto cu marci si modele masini

Am definitivat intr-un final lista completa cu marci si modele auto. Prima parte a acesteia o puteti gasi in articolul baza de date masini.

Baza de date completa cu marci si modele contine 89 de marci auto si 1376 de modele auto.

[dm]23[/dm]

UPDATE 19 MAI:

Baza de date cu marci si modele auto a fost revizuita si completata cu ajutorul lui Andrei Baboi caruia ii multumim pentru efortul depus.

[dm]31[/dm]

29 de comentarii la „Baza de date auto cu marci si modele masini”

 1. E bine de stiut, am bagat’o in bookmarks … da’ sigur vor apare „vulturii” care se si grabesc sa o vanda la altii :D … e plin messengerul de speculanti de astia marunti, un fel de manelisti ai online-ului !

 2. Trebuie marit cu 1 id-ul pornind de la Mazda, initial vroiam sa fac baza completa moto si auto, dar am renuntat pentru ca nu am gasit destule informatii despre moto. La reeditare am mancat un id :)

  BTW: Daca vrea cineva sa completeze lista cu alte modele/marci auto sau moto, il rog sa comenteze aici si vedem cum putem lega listele (va primi credit pentru informatiile oferite).

 3. Eu urmeaza sa fac asa ceva…. am in lucru un site de asa ceva asa ca trebuie sa pun la un loc tot ce gasesc si sa fac o baza de date completa. Cand e gata o postez aici.

  1. Rezolvat si inca o data multumiri. Ti-am acordat si 1.000 de puncte de activitate cadou, sa le folosesti cu placere :)

 4. Multumesc! Ca info, pentru cei care o vor folosi baza de date, sortarea variantei cu „alt model” si „alta marca” se poate face astfel (ca alt model si alta marca sa fie mereu pe ultimul loc, iar restul sa fie in ordine alfabeica:

  Se adauga cate un camp in tabelele marci si modele care sa se numeasca de ex „last” si sa aibe valoare default 0. Se ruleaza un query de genul „UPDATE marci SET last = 1 WHERE title = ‘Alta'”. Apoi, sortarea se poate face direct din interogare cu ceva de genul ORDER BY last, title ASC sau in javascript (client side) mutand ce e cu last = 1 in alta variabila, sortand alfabetic si apoi punand la loc ce am eliminat.

 5. Buna ziua
  Caut un program simplu pentru stocuri de piese auto, pentru un atelier de dezmembrari, ceva simplu si free daca exista.
  Ex. : sa introduc piesa la modelul masini ( capota BMW rosie ) si cantitatea ( cate capote de BMW am), cand caut sa vad ce am pe stoc (cate piese de un anumit tip sunt pe stoc.). Daca ma puteti ajuta cu un sfat orice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *