ANEVAR

web design / programare web

balon aer cald
anevar

Prezentare

Dezvoltarea si implementarea sistemului de plati pentru contributiile celor peste 5000 de membri ai Asociatiei Nationale a Evaluatorilor Autorizati din Romania.

Deschide proiect

Servicii

  • Web Design
  • Programare Web
  • Implementare CMS
  • Mentenanta

Paleta coloristica

#C41F26

- Cardinal

#F9F9F9

- Alabaster

Ce a spus clientul despre colaborarea cu noi?

Colaborarea a fost o surpriza extrem de placuta pentru noi! Dupa cateva experiente dezagreabile, am recapatat incredere in IT-istii tineri si constiinciosi, care isi cunosc limitele competentelor, oferteaza serviciile pe care le stapanesc la un pret rezonabil, iar rezultatul este la superlativ.

Am apreciat in mod special solutiile personalizate necesitatilor noastre, promptitudinea raspunsurilor, respectul acordat partenerului de contract, care a devenit o raritate, incadrarea in termenele contractuale – o alta raritate - , adaptarea produsului deja configurat la noi cerinte ale beneficiarului, uneori mai indecis sau mai capricios – se intampla mai ales in domeniul informatic in care beneficiarii nu au experienta.

Asa ca prima colaborare s-a incheiat cu succes si tocmai ce am demarat-o pe a doua, speram de durata mai lunga.

Bianca Catinean plati.site2.anevar.ro
Noutati din blogul nostru:

Site-ul nostru foloseste cookies si continuarea navigarii in site inseamna ca esti de acord cu Politica de Confidentialitate.

Contacteaza-ne chiar acum la numerele de telefon 0731 698 941 sau 0762 552 222