SURGICON

web design / SEO

balon aer cald
surgicon

Prezentare

SURGICON este un congres international organizat de Societatea Romana de Chirurgie a Studentilor. Prima editie va avea loc intre 24 si 27 octombrie 2019, in Bucuresti, Romania.

Deschide proiect

Servicii

Paleta coloristica

#264B65

- Blue Dianne

#FEDC00

- School bus Yellow

Ce a spus clientul despre colaborarea cu noi?

Sa organizezi prima editie a unui proiect de amploare cum este un congres international iti testeaza echipa atat fizic, cat mai ales psihic. Din fericire, cel mai important instrument de prezentare si gestionare a inscrierilor a ajuns in mainile lui Stefan, un adevarat profesionist.

Pe cat de greu este sa gasesti un IT-ist care sa inteleaga, sa participe activ si sa lucreze sau sa rezolve fulger orice task/eroare in website, pe atat de mare ne-a fost norocul sa il gasim pe Stefan. Nu numai ca s-a dovedit a fi un excelent profesionist, dar ne-a surprins extrem de placut disponibilitatea precum si atitudinea relaxata, saritoare, receptiva si proactiva pe care a avut-o pe tot parcursul colaborarii.

Toate acestea l-au facut pe Stefan sa se integreze cu adevarat in echipa de organizare, colaborand cu mai multe dintre departamentele noastre.

In incheiere, daca esti in cautarea unui IT-ist care sa iti satisfaca asteptarile, vei avea surpriza ca Stefan sa ti le depaseasca inca de la primele task-uri!

Vlad Cosoreanu Vlad Cosoreanu surgicon.ro
Noutati din blogul nostru:

Site-ul nostru foloseste cookies si continuarea navigarii in site inseamna ca esti de acord cu Politica de Confidentialitate.

Contacteaza-ne chiar acum la numerele de telefon 0731 698 941 sau 0762 552 222