Servicii SEO

Optimizare site si promovare

Ai nevoie de SEO si promovare online?

Raspunsul este simplu: DA! Imagineaza-ti ca ai un magazin fizic foarte frumos aranjat si cu produse exceptionale la preturi imbatabile dar acesta se afla in pustietate, departe de potentialii cumparatori. Prin SEO si promovare online aduci business-ul mai aproape de clienti si le creezi un drum de acces catre acesta.

Optimizarea pentru motoare de cautare (pe scurt SEO) este un termen care descrie un proces de a imbunatati volumul sau calitatea traficului pe un site web. Optimizarea pentru motoare de cautare reprezinta modificarile calitative aduse continutului unei pagini web pentru motoarele de cautare, astfel ajutand posibilii clienti sa gaseasca site-ul mult mai usor.

In momentul de fata potentialul internetului este urias, iar numarul utilizatorilor de servicii si produse online continua sa creasca. Daca ai un site web trebuie sa stii ca cea mai importanta unealta de promovare este optimizarea pentru motoare de cautare (SEO - Search Engine Optimization).

Echipa noastra optimizeaza pentru motoarele de cautare toate site-urile dezvoltate fara costuri aditionale! Insa, in cazul in care site-ul tau nu a fost realizat de noi, te putem ajuta sa il optimizezi.

Pentru a optimiza si promova corespunzator site-ul tau, echipa noastra urmeaza o schema bine pusa la punct:

Iti punem la dispozitie toate cunostintele si experienta noastra in optimizarea pentru motoarele de cautare si promovarea online pentru ca afacerea ta sa reuseasca!

De ce sa lucrezi cu agentia noastra?

optimizare pentru motoarele de cautare

Intrebari frecvente

Cat dureaza o campanie de promovare?

Nu exista o perioada fixa, durata unei campanii o putem stabili dupa ce facem primul audit SEO. Perioada de timp difera de un site la altul si de la un cuvant la altul. Perioada minima pentru orice campanie este de trei luni.

Cand apar rezultatele?

Rezultatele incep sa apara chiar din prima luna de campanie, vei vedea cum site-ul incepe sa urce in rezultatele Google de la o saptamana la alta.

Pe ce site-uri imi veti pune articole si link-uri?

Site-urile pe care le folosim in campaniile de promovare sunt in proportie de 60% din reteaua proprie, restul de 40% reprezinta site-urile cu autoritate din nisa in care activeaza site-ul tau.

Exista vreo garantie pentru rezultate?

Nu iti putem garanta ca vei ajunge pe locul 1 in rezultate dar iti putem garanta ca facem tot posibilul ca acest lucru sa se intample. Singura garantie pe care o putem oferi este ca site-ul tau va ajunge in top 10 rezultate la sfarsitul campaniei de promovare online.

Pot primi o penalizare in urma campaniei voastre?

Nu! Strategiile pe care le folosim in campanii sunt bine gandite, naturale si in permanenta adaptate, nu folosim tehnici de black seo.

Noutati din blogul nostru:

Site-ul nostru foloseste cookies si continuarea navigarii in site inseamna ca esti de acord cu Politica de Confidentialitate.

Contacteaza-ne chiar acum la numerele de telefon 0731 698 941 sau 0762 552 222